Nu börjar vi på BHS blogga och fira 40-år!

Margareta Lundberg Rodin som nyutexaminerad hösten 1975.

I år är det 40 år sedan bibliotekarieutbildningen startade vid Bibliotekshögskolan i Borås. Jag var en av dem som var med i den allra första kullen BHSare 72-74. BHS jubileum kommer att uppmärksammas m ed flera aktiviteter. Skriv redan nu in FREDAG den 12 OKTOBER i din almancka! Klockan 14 startar själva jubileumsprogrammet och kl 19 blir det fest! Alla som har studerat vid BHS är varmt välkomna, likaså alla som undervisat, forskat och “administrerat” för att fira, minnas och återses!

Dagen innan torsdag 11 oktober inleds årets Mötesplatskonferens och den fortsätter under fredag förmiddag med att aktuell forskning presenteras. Passa på att kombinera dessa två aktiviteter!

6-7 december fortsätter 40-årsfirandet med en konferens för forskare och lärare i Biblioteks- och Informationsveteskap i Norden.

En avsikt med firandet är att nå ut med aktuell information om vad som pågår inom utbildningarna och forskningen i dag. Mycket har hänt på 40 år så det är hög tid att uppdatera bilden av landets största utbildnings- och forskningsmiljö i området! Vi påbörjar nu härmed vår jubileumsblogg! Varje vecka kommer här nya inlägg från olika medarbetare på institutionen!

VÄL MÖTT IGEN!

Margareta Lundberg Rodin

prefekt

som gärna tar emot minnen i form av foton och andra material från studietiden

This entry was posted in Allmänt, Bilden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *